Bitcoin SV, Neo, VeChain-prisanalyse

Bitcoin SV, Neo, VeChain-prisanalyse

Bitcoin SV forblev under sin 200-SMA, da dets prime flyttede sydpå fra supporten til $ 167,7. Neo afspejlede også det bredere markedssentiment, da markedets bjørne målrettede et træk under $ 21,8-supporten. Endelig testede VeChain sit pressetidsniveau, men markedets tyre kunne holde fast på $ 0,028-niveau i løbet af de næste par handelssessioner.

Bitcoin SV [BSV]

Ligesom det bredere altcoin-marked blinkede Bitcoin SV rødt ved pressetiden, da prisen handlede under $ 170, ned med over 2,3% i løbet af de sidste 24 timer. 20-SMA og 200-SMA fremhævede nogle vigtige modstandsniveauer, mens de også angav bjørnemarkedsudviklingen for BSV, da lysestagerne bevægede sig under begge glidende gennemsnit. Faktisk kunne nedadgående Bitcoin Profit tendens fortsætte i løbet af de næste par sessioner, medmindre der er en bullish bounceback i markedslederne Bitcoin og Ethereum.

Indikatorerne favoriserede bjørnene, men viste manglende stærk momentum. Den Awesome Oscillator var bearish-neutral, og MACD’s histogram afspejlede den samme stemning. Hvis indikatorerne opretholder deres position, kunne BSV handle tæt på sit supporttidsniveau i løbet af de næste par sessioner.

Neo [NEO]

I lighed med BSV var NEO også bearish i skrivende stund med prisen på vej mod et stærkt supportniveau på $ 21,8. Da købsaktivitet og handelsvolumen var lave, kunne tyrerne kæmpe for at holde fast på pressetidsstøtteniveauet. På den anden side, hvis prisen formår at skalere $ 23,6-modstandsniveauet, kan der være en stærk sag for en bullish bounceback.

On Balance Volume faldt sammen med prisen i løbet af de sidste par handelssessioner og viste, at køberantal faldt på markedet.

Selvom den stokastiske RSI var i den oversolgte zone, antydede det faktum, at den pegede lavere, at prisen muligvis forbliver dæmpet, før en tilbageførsel finder sted på hitlisterne.

VeChain [VET]

VeChains pris har været stigende siden starten af ​​måneden, og kryptovalutaen har givet et gunstigt afkast på 41,6% i løbet af de sidste 30 dage. Imidlertid fulgte dens seneste prishandling sine modstykker, NEO og BSV, da VET flyttede ind i negativt område og handlede omkring $ 0,028-supporten. På trods af den nylige bearishhed kunne tyre dog holde fast på niveauet, hvilket forhindrer en tilbagetrækning på det bredere marked. De næste par sessioner kunne se prishandelen tæt på ovennævnte support.