Kannabiseollisuuden polttoaine: Yhdysvaltain salaustekniset lainatiedostot säännellylle tokenimyynnille

Chicagossa toimiva luottoyhtiö Ceres jätti äskettäin pyynnön Reg. Myynti Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomission (SEC) hyväksynnän saamiseksi. Ceres haluaa tuoda markkinoille rahaston, jota käytetään oman pääoman keräämiseen. Yhtiö haluaa myös tuoda markkinoille kolikon, jota voidaan käyttää lainaamaan kannabiksen aloittajille rahoitusta tarvitseville yrityksille.

Salaustekniikat ja kannabiskulttuuri kulkevat käsi kädessä monien silmissä, ja Ceres- yritys näyttää uskovan lujasti tähän teoriaan. Yhtiö, Ceres Coin LLC , toimitti 30. kesäkuuta 2020 paperitiedot Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissiolle (SEC) osoittaen, että yritys haluaa harjoittaa rekisteriä. Tarjous . Pohjimmiltaan asetus A tarjoaa vapautuksen perinteisistä rekisteröintivaatimuksista. Se tarkoittaa, että kun SEC on hyväksynyt arkistoinnin, Ceres voi välittömästi hyväksyä maksun merkki myynnistä.

Yhdysvaltain salaustekniset lainatiedostot säännellylle tokenimyynnille

Pohjimmiltaan Ceresin liiketoimintasuunnitelmasta tulee tulla hajautettu lainauspalvelu laillisille kannabisyrityksille. Ceres hyödyntää kahta kolikkoa pääoman hyödyntämiseksi ja kolikon, jonka avulla kannabisyritykset voivat hyötyä rahoituksesta. Yksi kolikko on Yhdysvaltain dollarin tukema vakaa kolikko, samanlainen kuin jarru ( USDT ). Ceres on pyytänyt SEC: ää nostamaan „korkeintaan 20 000 000 dollaria“ kolikoistaan ​​ja enintään 30 000 000 dollaria arvoisilla „rahakkeillaan“.

Hakemus toteaa, että osakeversion hankkineilla rahakkeiden haltijoilla on oikeus 80%: iin Ceresin nettotuloista, jotka johtuvat lainoista, ja 20%: iin, blockchain-infrastruktuurista. Hakemus korostaa myös, että „ostettujen rahakkeiden maksut voidaan suorittaa vain Yhdysvaltain dollareissa“.

”On myös huomattava, että on tarkoitus, että kolikoiden tarjoamista ja myyntiä pidetään 17 CFR 230.251 (d) (3) tarkoitettuna” jatkuvana tarjouksena ”ja että kolikoiden tarjoaminen on avoinna useampi kuin yksi (1) vuosi ”, hakemus korostetaan lihavoiduilla kirjaimilla.

Yhtiöllä on myös verkkosivusto nimeltä cerescoin.io ja se antaa kattavan kuvauksen siitä, mitä Ceres aikoo saavuttaa. Ceres seuraa muita säänneltyjä merkistöjä, jotka SEC on hiljattain hyväksynyt. Kaksi Reg. 10. – 11. Heinäkuuta 2019 SEC hyväksyi merkkimyynnin, jonka historia oli kaksi ensimmäistä hyväksyntää .

Siihen aikaan SEC hyväksyi Blockstack PBC: n ja Props-projektin

Ceres korostaa, että asetus Arkistointimenetelmä on kestävämpi menetelmä kuin sääntelemättömän kolikkotarjouksen (ICO) menetelmän hyödyntäminen.

”Vuonna 2017, ICO-hullun huipussa, Ceresin joukkue huomasi, että SEC-säädöksen on oltava kuvan mukainen, jotta salaustekniikat olisivat kestäviä”, yrityksen verkkosivu toteaa. „Aloitettuaan tehdä vaikeampia oikeita asioita kevyemmän väärän suhteen, Ceres päätti välttää ICO-manian ja olla yhteydessä suoraan SEC: n palvelukseen tarjotakseen pätevän salausvaluutan tarjouksen kannabismarkkinoille.“

About the author