Northern Trust lancerer Crypto Custody Platform ‚Zodia Custody‘

Northern Trust lancerer en krypto-depotarm i samarbejde med Standard Chartered.

Det vil tilbyde en række frihedsberøvende løsninger til institutionelle investorer.

Virksomheden har i øjeblikket en markedsværdi på $ 19,4 mia

Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project er et internationalt konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

Northern Trust, et offentligt finansservicefirma med en markedsværdi på 19,4 milliarder dollars, lancerer en fælles platform, kendt som Zodia Custody, dens første strejf i kryptokurrency.

Det har været et kæmpe år for institutioner at blive involveret i blockchain-rummet, hvor virksomheder som MicroStrategy, Square og PayPal alle investerer i kryptovaluta eller tilbyder kryptobaserede produkter på deres platforme.

Vi kan nu tilføje et andet stort navn til denne liste, da Northern Trust lancerer en kryptovaluta-frihedsberøvelsesplatform kaldet Zodia . Partnerskabet er et samarbejde med SC Ventures, Venture Unit af Standard Chartered.

I sin officielle meddelelse beskrives løsningen som:

„Zodia kombinerer en banks traditionelle depotprincipper og ekspertise med et fintech-selskabs agility til at levere en infrastruktur, der lever op til de høje standarder og forventninger hos institutionelle investorer gennem en platform, der tilpasser sig de skiftende behov hos kunder og markedet.“

Zodia tilbyder forvaring på en række digitale aktiver inklusive Bitcoin , Ethereum , XRP , Litecoin og Bitcoin Cash . Maxime De Guillebon, administrerende direktør for Zodia, forklarede:

”Zodia blev oprettet for at imødekomme behovet for en kryptokurrencyforvalter, der virkelig forstår forældremyndighed. Vi kombinerer en reguleret finansinstitutions tilgang til risikostyring, overholdelse, styring og sikkerhed med den banebrydende innovation inden for kryptoaktiver og nøglehåndteringsteknologier. Ved at gøre det muliggør vi operationel effektivitet og transaktionshastighed uden at gå på kompromis med sikkerhed eller pålidelighed. ”

Mere legitimering i Crypto Space

Northern Trust’s venture tilføjer et andet lag af legitimering til rummet. Mange respekterer instituttet for finansielle tjenester. Oprettelsen af ​​dets nye depotarm antyder, at traditionelle finansielle organisationer endelig ser det forstyrrende potentiale i kryptokurver.

Da flere milliarder dollars virksomheder kommer ind i den nye aktivklasse, vil andre institutioner sandsynligvis blive mere komfortable med ideen om at investere i kryptokurver som Bitcoin .

About the author